Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

EMOS II Kastamonu Acil Günleri Sempozyumu

 

 

Davet Mektubu

Her şeye rağmen hekimlik mesleğini onurla yürütenlere, bu uğurda can verenlere saygıyla…

Değerli Katılımcılar;

9 Nisan 2022 tarihinde Kastamonu’da ilk kez düzenlenecek olan EMOS II: Kastamonu Acil Günleri sempozyumuna sizleri davet etmekten mutluluk ve onur duyuyoruz.

https://zoom.us/j/99492616189?pwd=OHlzaUNDdDlDSDg3MlFQRklRWDdMUT09

Toplantı Kimliği: 994 9261 6189
Parola: 243121

Sempozyumun ana teması:

“Acil Radyolojik Görüntüleme”

Radyolojik görüntüleme yöntemlerinin gelişmesi ve ulaşılabilir olması ile acil olguların tanılama sürecindeki değeri giderek artarken etkin ve doğru endikasyonda kullanımının sorgulanması da gündeme gelmiştir. Bu bilimsel etkinlik ile acilde radyolojik görüntüleme, güncel gelişmeler ışığında akademik olarak ele alınarak acil olguların tanılama sürecinde etkili kullanımına katkı sunulacaktır.

Bir gün boyunca devam edecek bilimsel etkinliğimizde aynı zamanda online sözlü ve poster bildirilere de yer verilecektir.

Sizlerin katılımı ve katkılarınız, etkinliğin değerini ve verimini yükseltecek, yeni bilimsel etkinliklere ilham kaynağı olacaktır.

Sempozyumumuzun katılımcılara yararlı ve alana katkı sağlayacak şekilde gerçekleşmesini tüm içtenliğimizle temenni ediyoruz.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Güler başta olmak üzere sempozyumun gerçekleşmesinde bilimsel katkı sunan tüm hocalarımıza ve katılımcılara, teknik destek sağlayan ekibe teşekkür ederiz.

9 Nisan'da buluşmak umuduyla esenlikler dileriz.

Saygılarımızla…

Kongre Başkanları

Prof. Dr. F. Mutlu KUKUL GÜVEN

Dr. Öğr. Üyesi Miraç KOÇ

Ayrıntılı bilgi için:https://emos.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/

İLETİŞİM:

Dr. Öğ. Üyesi Özgür ÖNEN

İletişim: 0507 206 47 95

Paramedik Gökhan KOCAÇOLAK

İletişim: 0544 483 17 17