Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemiz Öğretim Üyelerinin Hazırlamış Olduğu ''Cerrahi Aciller ve Anestezi'' Kitabı Çıkmıştır

“Cerrahi Aciller ve Anestezi” kitabı; temel tıbbi bilgilerin gelişen çağa uygun olarak harmanlanmasıyla  cerrahi müdahalelere yönelik anestezi uygulamaları, kısa ve güncel bilgiler eşliğinde sunulmuştur. Kitabımızın bugünün ve yarının hekimlerine yönelik başucu kaynağı olması, güncel tıp literatürü ve tıp eğitimine katkı sağlaması amacıyla oluşturulması aşamasında yazar olarak katkı sağlayan alanında yetkin, Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Zafer ERGÜL ve Prof. Dr. Fatma Mutlu KUKUL GÜVEN'e, Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi'nde emeği geçen diğer hekimlere ve kitabın basımı, yayımı konusunda desteğini esirgemeyen Berikan Yayınevine teşekkür ederiz.